Ние сме вашиот тим кој ви нуди комплетно решение за вашиот бизнис
Достапни 24 часа дневно / 365 дена во годината
+389 71 350 528
contact@deus.mk

За нас

     Ние посветено работиме за успешно промовирање на вашиот бренд, со крајна цел креирање ефективен маркетинг и комуникација со вашите клиенти. Фокусирани сме на креативни и иновативни решенија кои ќе овозможат вашиот бизнис да се подигне на едно повисоко ниво.
     Запазување на роковите, достапност и комуникација со нашите клиенти, задоволување на нивните потреби се од примарно значење за нас. Во нашето портфолио ќе сретнете клиенти од различни свери на бизнисот. Нашата успешност е во задоволување на специфичните вкусови на корисниците.

Deus ви нуди

 • Веб солуција

  Ви нудиме комплетно решение за вашиот бизнис. Изработка на веб страна со уникатен дизајн, хостирање, креирање меил - ови, маркетинг и поставување на интернет. Ваша единствена обврска е да аплицирате.

 • Едноставност

  Ние се потрудивме максимално да го симплифицираме користењето на вашиот иден веб сајт. Нашите корисници имаат можност да уживаат во лесен пристап и уредување на содржината на својот сајт.

 • Сервиси

  Deus ви нуди софтверски и хардверски сервиси за вашите ИТ уреди. Нашиот тим располага со спезијализиран сервис за сите видови на мобилни и таблет уреди, десктоп и лаптоп компјутери.

 • Поддршка

  Нашиот професионален тим е подготвен за решавање на сите ваши софтверски и хардверски проблеми и отстранување на истите во најкус можен рок. Исто така, располагаме и со мобилна екипа која е достапна 24/7.

 • Исполнителност

  Ние сме свесни за важноста на поставените рокови и целосно сме посветени за брзо реализирање на дадениот проект. Наша основна цел е успешна соработка и задоволни клиенти.

Авторски права © 2014 Deus. Сите права се задржани
+389 71 350 528  contact@deus.mk
Top